KNAL!?

Vuurol

Voor het locatietheaterfestival heb ik samen met Linde van Dorp en Isalinde Glerum als collectief een drietal voorstellingen gemaakt waarbij ieder van ons één van de drie regisseerde en we speelde in de andere twee. We hebben drie jeugdtheatervoorstellingen ontwikkeld van 20 minuten per voorstelling. Ik heb de voorstelling KNAL!? gemaakt.

Collectief Derde Wiel,  drie HKU-studenten (Theatre & Education) Linde van Dorp, Isalinde Glerum en Ronald ter Telgte, presenteert een drietal voorstellingen. Drie spelers – Drie makers – Drie concepten – Drie wielen

 

KNAL!?

Met Bubella B.V. lanceren Bub en Bella de perfecte wereld, voor iedereen. Hoe ziet jou ideale wereld eruit? Al je voor- en afkeuren worden meegenomen om de beste Bubble® voor jou persoonlijk te creëren.

Een voorstelling voor jong en oud. Een verhaal, te gek om waar te zijn of toch realistischer dan we denken?

 

Credits

Concept/Regie: Ronald ter Telgte
Spel: Linde van Dorp, Isalinde Glerum
Tekst: Sebbe Poll
Vormgeving: Sofie Smits
Muziek: Berend Jak

 

Als de maan opkomt – Collectief Derde Wiel – Familievoorstelling 

Sam is nog maar jong als hij te maken krijgt met piekergedachtes. Hij gaat de dialoog aan met zijn piekergedachte en zoekt hij manieren om hiermee om te gaan.

 

Credits

Concept/Regie: Linde van Dorp
Spel: Isalinde Glerum , Ronald ter Telgte
Tekst: Christine Meijer
Vormgeving: Jasmijn Piek
Choreograaf: Agri Issa

 

Takken zijn nou eenmaal roze 

Micha en Mees ontmoeten elkaar dagelijks in het bos om dennenappels te zoeken en kauwgomballen te blazen. Op een dag gedraagt Micha zich anders dan normaal. Mees snapt niet waarom ze niet meer met takken kan sjouwen en wil spelen. Dan komt de boswachter langs… Over de dood en het rouwproces.

 

Credits

Concept/Regie: Isalinde Glerum
Spel: Linde van Dorp, Ronald ter Telgte
Tekst: tekst: Tamar van der Ven en Isalinde Glerum.
Vormgeving: Vita de Pater

 

Foto's door: Ron Witkamp